Снимка: Нова телевизия

Момичето, което беше нападнато и бито от таксиджия, защото не му е оставило бакшиш, знае коя е таксиметровата фирма. В последната работна седмица тя е трябвало да разпознае своя нападател.

"Показаха ми черно-бели копия на лични карти и набелязах няколко души, защото снимките не са цветни и не са и съвсем актуални", разказа потърпевшата Полина Александрова пред нова телевизия.

Тя е убедена коя таксиметрова компания е ползвала, защото е заснела с телефона си стикера в автомобила, показващ цените и името на фирмата.

Още по темата

Припомняме, че Полина бе нападната от шофьора на таксито, след като той ѝ поискал 20 лева при сметка 16 лева. Момичето поискало касова бележка и попитала за името на шофьора, защото нямало в колата служебна карта. Това обаче отключило агресията на водача.
 
"Когато той видя камерата на телефона, той побесня, защото реши, че ще го снимам, а целта ми беше да се обадя по телефона. Той ми взе телефона и го изхвърли през вратата и аз се стреснах. След това той ми хвана чантата и започна да ме блъска с нея. Тогава нещата от чантата се разсипаха в колата. Докато аз оглеждах къде са ми нещата, той излезе от колата, дойде от моята страна и ме хвърли на асфалта пред блока, където живея. Аз се върнах към колата да си взема нещата и той пак ме хвърли", разказа Полина.

Случилото се води до влошаване на стара травма, която Полина има.

"Казаха ми, че имам хематом на бъбрека в следствие на травма", добави тя.

Данните на "Автомобилна администрация" показват, че само през последната година въпросната таксиметрова компания е получила над 50 акта за различни нарушения. От фирмата обаче твърдят, че са изрядни и не вярват, че техен шофьор е извършил побоя. В случай, че техният служител се окаже виновен, от компанията обещаха той да бъде уволнен.

По думите на собственика компанията съществува от 2 години и има 150 шофьора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase